Twee keer podium voor MPM Seaside Affair
Saturday 21 June 2008
  • Oudenhoorn, 21 juni 2008 ­ Met een derde plaats in zowel de 3,5 ton als de 4,5 ton vrije klasse heeft MPM Seaside Affair tijdens de wedstrijden in Oudenhoorn uitstekend gescoord.
    Na de Pro Stock-klasse was het in Oudenhoorn de beurt aan de 3,5 ton vrije klasse. InterTechno Lambada zette direct de toon en opende met een full pull! MPM Seaside Affair volgde dit voorbeeld net als vier andere deelnemers waardoor uiteindelijk maar liefst zes combinaties zich plaatsten door de pull-off. In deze spannende finale deed MPM Seaside Affair zijn uiterste best en kwam tot een afstand van 91,39 meter. Bandit ging daar met 104,28 meter overheen terwijl InterTechno Lambada zich daar met 97,24 meter nog tussen wist te wringen. MPM Seaside Affair legde daarmee in de 3,5 ton vrije klasse beslag op een keurige derde positie.

    De 4,5 ton vrije klasse werd geopende door It Kypmantsje. In deze zwaardere klasse plaatsten zich vijf combinaties voor de pull-off, waaronder MPM Seaside Affair. In de finale toonde InterTechno Lambada zich de sterkste, gevolgd door Whispering Giant en als derde MPM Seaside Affair. Daarmee mocht het team voor de tweede keer op één dag op het podium plaatsnemen. Een voortreffelijk resultaat.

    De volgende wedstrijd is op 5 juli in Eext.
    Tekst: Remco Scheelings
movingthingsforward