MPM Lex Joon Racing timmert aan de weg
Wednesday 21 December 2011
 • Het MPM Top Fuel team van Lex en Gerda Joon heeft zichzelf met het persbericht waarin melding wordt gemaakt van 'de eerste vrouwelijke crew chief ter wereld' flink in de picture gezet.

  Nog geen 24 uur nadat de publicatie de wereld in werd gestuurd met daarin de benoeming van Gerda Joon tot crew chief van de MPM Top Fuel-formatie, hing SBS6 al aan de telefoon.
  De volgende dag werd er uitgebreid gefilmd en het resultaat was dezelfde avond nog zichtbaar in het veelbekeken nieuwsprogramma Hart van Nederland. Naast enige uitleg over wat Top Fuel-racen is, werd de auto ook nog even opgestart. De MPM-logo's kwamen tijdens de uitzending, die door meer dan één miljoen mensen werd bekeken, zeer nadrukkelijk in beeld. Voor wie de uitzending gemist heeft hierbij de link waarop de beelden zijn terug te zien.

  Klik hier voor de uitzending

  Maar dat is niet het enige mediaoptreden van het MPM-duo. Op zaterdag 7 januari 2012 zijn Lex en Gerda Joon te gast in het radioprogramma Spijkers met Koppen van de VARA! De show wordt live uitgezonden vanuit café The Florin in Utrecht. De gegevens van de uitzending zijn als volgt:

  • Tussen 12.00 en 14.00 uur;
  • Live-optreden van Frank Boeijen;
  • De toegang is gratis.
  Tekst: Remco Scheelings
movingthingsforward