MPM Top Fuel in het nieuw
Monday 03 March 2008
  • Een nieuw seizoen betekent voor het MPM Top Fuel team van Lex Joon dit jaar ook echt een frisse start. Het vertrouwde MPM-blauw is gebleven maar verder wordt het gehele MPM Top Fuel team in het nieuw gestoken en van een frisse gemoderniseerde look voorzien.
    Niet alleen met prestaties val je op. Het oog wil ook wat en met een professionele uitstraling en uniek design weet je alle camera's op je gericht. Bij de introductie in 2005 van de MPM Top Fuel dragster mochten ontwerper en team vele complimenten in ontvangst nemen. Voor het Europese dragracen waren in één keer nieuwe maatstaven gesteld. De MPM Top Fueler was in de afgelopen drie seizoenen dan ook één van de meest gefotografeerde auto¹s en verscheen in programmaboekjes en op posters en flyers van vele organisatoren. De mooiste beloning die je als designer en team kunt krijgen.
    Met de introductie van een nieuw MPM-logo in 2007 was het tijd geworden om afscheid te nemen van de vertrouwde look en het gehele MPM Top Fuel team in het nieuw te steken. Bijgaand de eerste impressie hoe de auto er met ingang van dit seizoen uit komt te zien. Uiteraard overheerst het vertrouwde MPM-blauw met daarop het duidelijk herkenbare nieuwe logo. Zodra de raceauto klaar is zal ook de nieuwe trailer van de nieuwe kleuren en het nieuwe logo worden voorzien. Maar daar blijft het niet bij. Ook de teamleden gaan in het nieuw. In Amerika zijn bij een in teamkleding gespecialiseerd bedrijf nieuwe crewshirts besteld, uiteraard ook al in het strakke blauw met nieuw logo. In het paasweekend tijdens de Easter Thunderball op de baan van Santa Pod zal het MPM Top Fuel team voor het eerst in zijn nieuwe uitmonstering op de baan verschijnen.
    Tekst: Remco Scheelings
movingthingsforward