Eext is MPM Seaside Affair opnieuw niet gunstig gezind
Saturday 02 July 2016
  • Eext, 2 juli 2016 – Eext en MPM Seaside Affair liggen elkaar duidelijk niet. Nadat er in de Drentse plaats de afgelopen jaren al matige resultaten werden behaald, was het lot MPM Seaside Affair ook dit jaar niet gunstig gezind. Met een achtste plaats in de Modified klasse en een vierde positie bij de Unlimiteds was de oogst opnieuw mager.

    Ondanks de ‘vloek’ uit het verleden reisde MPM Seaside Affair na de fraaie tweede plaats in Made toch vol goede moed richting het Drentse Eext. De Modified klasse mocht de wedstrijd openen, maar helaas was er opnieuw geen hoofdrol voor MPM Seaside Affair weggelegd. Na een voorzichtige start werd het gas helemaal opengedrukt. Meteen kwam de voorkant van de tractor te ver omhoog en werd de combinatie erg onrustig. Meer dan een achtste plaats zat er daardoor niet in en dus wederom geen goed resultaat in de Modified klasse in Eext.

    Dan moest de Unlimited klasse maar het geluk brengen. Echter ook hier wilde het niet lukken. De gekozen strategie bleek niet te werken. De tractor begon rond de 30 meter wild te springen, met een tegenvallende vierde plaats als eindresultaat. Hoewel in eerste instantie gedacht werd dat er schade aan een van de motoren zou zijn ontstaan, bleek dit na controle gelukkig mee te vallen. Maar helaas was Eext ook dit jaar weer niet de wedstrijd van MPM Seaside Affair.
    Tekst: Remco Scheelings
movingthingsforward