Fraaie tweede plaats voor MPM Seaside Affair in Oudenhoorn
Zaterdag 13 juni 2015
  • Oudenhoorn, 13 juni 2015 - MPM Seaside Affair is dit seizoen voor de derde keer op rij op het podium geëindigd. In Oudenhoorn legde de combinatie in de Modified klasse beslag op een tweede plaats. Eerder was MPM Seaside Affair in Stroe in dezelfde klasse al als winnaar gehuldigd, terwijl in Loerbeek in de Unlimited klasse een tweede plaats werd gescoord. MPM Seaside Affair kijkt dan ook al reikhalzend uit naar de wedstrijd van komend weekend in Made, waar tijdens Made's Powerweekend weer een groot aantal gasten van hoofdsponsor MPM Oil zal worden ontvangen.

    In Oudenhoorn stond de derde wedstrijd van het seizoen op het programma. Na de Modifieds in Stroe en de Unlimiteds in Loerbeek, was het in Oudenhoorn tijd voor de tweede wedstrijd in de Modified klasse. MPM Seaside Affair stond als zesde deelnemer op de startlijst. Op dat moment had alleen Lambada de 110-meter-lijn weten te passeren en dus was duidelijk wat er moest gebeuren. Na een goede start en een snelle run slaagde MPM Seaside Affair er inderdaad in om na Lambada als tweede een Full Pull te realiseren. Vervolgens deden Double D en Double Screamin' hetzelfde en daarmee was er een prachtig affiche voor een spannende finale.

    Lambada mocht de finale aftrappen en deed dat met 105,39 meter niet onverdienstelijk. Nu was het aan MPM Seaside Affair om daarop te reageren. Dat lukte uitstekend en in een prachtige stijl denderde MPM Seaside Affair over de baan om pas na 106,11 meter tot stilstand te komen. Vervolgens was het de beurt aan Double D om te laten zien wat deze afstand echt waard was. Vlak voor de 100-meter-lijn bleef de combinatie echter steken en was er dus nog maar één deelnemer die MPM Seaside Affair van de winst af kon houden. Maar dat was met Double Screamin' dan ook zeker niet de minste. Double Screamin' koos er net als MPM Seaside Affair voor om op de rechterkant van de baan te starten. De combinatie kwam goed van de startlijn weg en bouwde tijdens de run veel snelheid op. Een dikke 108,20 meter was het resultaat. Daarmee kaapte Double Screamin' net de winst voor de neus van MPM Seaside Affair weg.

    Uiteraard was het team toch zeer tevreden met dit fraaie resultaat. MPM Seaside Affair hoopt deze flow voorlopig nog even vast te kunnen houden. Daarom gaan het team er deze week alles aan doen om komend weekend weer helemaal fris aan de start te verschijnen op Made's Powerweekend. Bij deze wedstrijd zal MPM Seaside Affair samen met Team Admiraal en hoofdsponsor MPM Oil weer veel klanten van MPM mogen ontvangen. De teams gaan proberen hun gasten, ook wat prestaties betreft, een fantastische dag te bezorgen.
    Tekst: Remco Scheelings
movingthingsforward