Geslaagd MPM Powerweekend
Zaterdag 15 juni 2013
 • Delft, 17 juni 2013 - Afgelopen weekend, 14 t/m 16 juni, vond in Made het Powerweekend plaats wat volledig in het teken van het tractorpulling stond. MPM heeft daar samen met haar teams Seaside Affair en Pullingteam Admiraal een groot feest georganiseerd om rond de 1000 genodigden te laten meegenieten van al het pulling geweld.

  MPM Seaside Affair liet bij het opkomen op de baan onder luid gejuich al zien dat ze graag van start wilde en zette een mooi resultaat neer. Na een mooie eerste pull van 109,79 meter, eindigde MPM Seaside Affair op een 2e plaats na het behalen van 104,24 meter in de finale.

  Team Admiraal behaalde met Dr. Power Stage V de 4e plaats met een prachtige eerste rit van 108,05 meter, de tweede rit ging helaas minder goed. tijdens de eerste run was er een kleplifter defect geraakt waardoor er in de finale niet kon worden gereden.

  Tussen de wedstrijden door konden de ruim 1000 MPM vips genieten van het vertier bij de MPM tent. Naast eten & drinken werd er gezorgd voor muziek, diverse optredens en showde Orpheus - bekend van het programma X Factor, waarom zij de favorieten van dit TV programma zijn. MPM sponsort het jonge talent van Orpheus en gaf haar de kans om een mooi optreden neer te zetten.

  Na het geslaagde evenement, wil MPM Oil alle klanten en bezoekers bedanken voor die van deze dag een fantastische belevenis hebben gemaakt.

  UPDATE 24 juni 2013:
  Extra nieuwsitem - MPM Seaside Affair geeft reden tot juichen
  UPDATE 26 juni 2013:
  Extra nieuwsitem - Finaleplaats voor MPM Dr. Power stage V in Made
  Tekst: Nils Al, foto's: Nils Al & Stephan Görtz (www.pullingpics.de)
movingthingsforward