IJzersterke tweede plaats voor MPM Dr. Power stage V in Putten
Zaterdag 13 juli 2013
  • Putten, 13 juli 2013 - MPM Dr. Power stage V heeft tijdens de Beach Pull in Putten beslag gelegd op een bijzonder fraaie tweede plaats. Daarmee verbeterde de blauwe BMW/Ford-combinatie zijn al zo mooie derde positie van Oudenhoorn. Met deze serie topklasseringen is MPM Dr. Power stage V aan een ijzersterke opmars bezig.

    Na het goede resultaat in Oudenhoorn verliepen de weken in de aanloop naar de Beach Pull in Putten voor MPM Dr. Power stage V uiterst rustig en kon de BMW/Ford-combinatie volledig worden nagelopen en gecontroleerd.

    In Putten was het na de pauze de beurt aan de Two Wheel Drive klasse om het programma voort te zetten. Uit de verrichtingen van de concurrentie bleek al snel dat de sleepwagen dusdanig zwaar stond afgesteld, dat Full Pulls er dit keer niet inzaten. Als vijfde combinatie mocht MPM Dr. Power stage V de baan op en zette met 97,95 meter een keurige afstand neer, op dat moment zelfs goed voor de nummer één positie. De spanning steeg daarmee ten top want nu was het aan de concurrenten om het eindresultaat van MPM Dr. Power stage V te bepalen. Op het moment dat er nog twee combinaties te gaan waren en MPM Dr. Power stage V nog steeds de eerste positie bezette, was een podiumplaats in ieder geval verzekerd. Uiteindelijk wist slechts één concurrent de afstand van MPM Dr. Power stage V te overtreffen en daarmee werd in deze spannende wedstrijd door het team beslag gelegd op een prachtige tweede plaats.

    Wachtend op de prijsuitreiking kon het team nagenieten van dit mooie resultaat. Na een vierde en derde plaats nu met een runner-up positie dus weer een topklassering voor MPM Dr. Power stage V en daarmee is het team aan een mooie serie bezig. Een fraai resultaat was er ook voor het team van MPM Seaside Affair dat in de Unlimited klasse ook al een tweede plaats wist te behalen. MPM Dr. Power stage V bedankt hierbij nogmaals alle sponsoren en vrijwilligers die dit fraaie resultaat mede mogelijk hebben gemaakt! De volgende wedstrijd van MPM Dr. Power stage V staat op het programma voor 3 augustus in Lochem.
    Tekst: Remco Scheelings
movingthingsforward