Open dag MPM Seaside Affair weer een succes
Zaterdag 09 mei 2015
  • Castricum, 9 mei 2015 - Zaterdag 9 mei was het weer tijd voor de inmiddels traditionele open dag van MPM Seaside Affair. Kort voor aanvang van het nieuwe wedstrijdseizoen kunnen fans en andere bij het team betrokken partijen in de werkplaats van nabij met het team en de tractor kennismaken en .. de motoren horen lopen.

    De opkomst bij de open dag was ook dit jaar weer bijzonder groot. Het weer had weliswaar wat beter gekund, maar gelukkig is de werkplaats van MPM Seaside Affair groot genoeg, zodat iedereen een plekje kon vinden. Toch ging men rond de klok van vier uur naar buiten, want daar werden de motoren gestart, een geluid dat niemand natuurlijk wilde missen. Nu voor het eerst met de derde Hemi-motor, bijgestaan door de trouwe Ford-motoren.

    Voordat de motoren gestart werden, werd er nog even stilgestaan bij wat er deze winter allemaal aan werk door het team verzet is om tot deze fraaie combinatie te komen. MPM Seaside Affair is nu zo goed als klaar om op 23 mei in Stroe aan het wedstrijdseizoen te beginnen.
movingthingsforward